09
май

Работна среща на специалисти от социални услуги за деца

Работна среща на специалисти от социални услуги за деца

На 11 май 2018 година, град Средец ще бъде домакин на работна среща на специалисти от социални услуги за деца работещи в областта на осиновяването. Тема на  дискусията е „Аспекти на осиновяването и света на осиновеното дете“, като в нея ще участват представители на  РДСП Бургас, координаторите на АСП за Бургаска област, както и отдел „Закрила на детето“ към ДСП Бургас. Модератори на работната среща ще бъдат д-р Весела Банова и д-р Любомир Жупунов.

Участие в срещата ще вземат 60 представители на различни социални институции от  общините Несебър, Бургас, Пловдив, Поморие, Созопол, Стамболово, Карнобат, Хасково, Гулянци и Средец.

Работната среща се организира от Община Средец, Национален алианс за социална отговорност и Център за обществена подкрепа гр. Средец. Събитието ще се проведе в Трансграничен културен център за деца гр. Средец, начало 09:30.

Форумът ще открие инж. Иван Жабов, кмет на Община Средец. Приветствие ще поднесе и Георги Георгиев, председател на Национален алианс за социална отговорност.


Contact Us